Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Borrel tweejarig bestaan Homerun

Gepubliceerd op 16 februari 2017 in Blog

Op 27 januari 2017 was er in hartje van Amsterdam een borrel van onze klant Homerun.

Wat is Homerun?
Homerun is een gemakkelijk te gebruiken recruitment software voor bedrijven die merk, cultuur en persoonlijke klik hoog in het vaandel hebben staan. De klanten van Homerun delen een passie voor creativiteit, design en innovatie. Voor bedrijven die gebruik maken van Homerun is het werven van personeel een stuk leuker, authentieker en effectiever geworden. Met Homerun kun je bijvoorbeeld heel eenvoudig een werken-bij website maken waarop je je als werkgever presenteert. Naast dat het eenvoudig is om dit te doen, ziet alles er ook nog eens prachtig uit!

Tijd voor een feestje
Inmiddels bestaat Homerun twee jaar, reden voor een feestje. Ter ere van het tweejarig bestaan werd een borrel georganiseerd. De borrel vond plaatst op TQ. TQ is een verzamelplek voor technische bedrijven midden in het centrum van Amsterdam. Met meer dan 100 aanwezigen was de borrel een groot succes. Wij van Betac willen Homerun feliciteren met het tweejarig bestaan!

Borrel in Amsterdam
Foto: Tomek Dersu Aaron Whitfield

Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2024 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.