Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Accountancy

Als ondernemer bent u druk bezig met de ontwikkeling van uw bedrijf. Met duidelijke rapportages heeft u inzicht in uw organisatie en kunt u uw organisatie sturing geven. Bij Betac Accountants in Velserbroek helpen wij u bij het opstellen van managementrapportages en het samenstellen, beoordelen en controleren van jaarrekeningen (met uitzondering van wettelijke jaarrekeningcontroles). Wij zorgen ervoor dat u de juiste informatie beschikbaar heeft en met onze adviezen de juiste ondernemersbeslissingen kunt nemen.

Wij werken voor veel kleine en middelgrote bedrijven, non-profitorganisaties en zelfstandigen. Daarnaast werken wij voor veel startups. Onze cliënten zijn actief in diverse branches.

Onze werkwijze bestaat uit een aantal stappen:

  1. Wij gaan met u in gesprek om uw wensen te bespreken en uw informatiebehoeften vast te stellen;
  2. Wij stellen vast welke vorm van de rapportage in uw situatie passend is, rekening houdend met bijvoorbeeld de mogelijkheid van een directe koppeling met uw administratie;
  3. Wij stellen de rapportages op;
  4. Wij informeren u zorgvuldig en tijdig.

Voor het opstellen van rapportages maken wij gebruik van Visionplanner, waarbij het mogelijk is om de inhoud van de rapportages specifiek op uw wensen af te stemmen. Wij streven ernaar dat alles zoveel mogelijk automatisch plaatsvindt. U kunt uw cijfers, indien gewenst, overal online beveiligd inzien via uw eigen ondernemersdashboard.

Wij zijn op de hoogte van de laatste stand van wet- en regelgeving, waaronder de wettelijke regels voor verslaggeving en zorgen ervoor dat uw jaarrekening voldoet aan deze wettelijke voorschriften. Ter bevestiging van onze kwaliteit zal bij uw jaarrekening door ons een accountantsverklaring worden verstrekt.

Accountancy mogelijkheden
De accountancy mogelijkheden bij Betac bestaan onder andere uit:

  • Samenstellen, beoordelen en controleren van jaarrekeningen (met uitzondering van wettelijke jaarrekeningcontroles)
  • Opstellen van managementrapportages
  • Opstellen van liquiditeits- en investeringsbegrotingen
  • Accountantsverklaringen

Voor het samenstellen, beoordelen en controleren van jaarrekeningen maken wij bij Betac onder andere gebruik van het softwarepakket Caseware.

Waarom uw werkzaamheden uitbesteden aan Betac Accountants in Velserbroek?
Betac Accountants in Velserbroek ondersteunt al meer dan 25 jaar ondernemers en bedrijven met Accountancy diensten zowel nationaal als internationaal. Wij hebben veel ervaring in full service dienstverlening. Of u nu DGA bent bij een MKB-onderneming, CFO bij een internationaal bedrijf of een bestuurder van een non-profitorganisatie. Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Daarnaast bent u van harte welkom bij ons kantoor in Velserbroek om de wensen en mogelijkheden voor uw bedrijfsvoering te bespreken.


Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2024 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.