Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Bedrijfsprofiel

Velserbroek
In de jaren negentig is Betac Accountants en Belastingadviseurs opgericht waarna wij een bekend gezicht zijn geworden in Santpoort-Noord. In 2009 zijn wij verhuisd naar ons moderne kantoor in het centrum van Velserbroek. Vanuit hier zijn wij in staat om u als ondernemer optimaal te bedienen.

Betrouwbaar, professioneel en deskundig
Gefundeerd op een sterke vertrouwensrelatie bedienen wij elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid. U vindt in ons een volwaardige sparringpartner op financieel en fiscaal gebied. Betac wordt getypeerd door betrokkenheid en inlevingsvermogen. Wij denken proactief met u mee over de te nemen stappen om de gewenste doelen te behalen. Dat is deskundig ondernemen met een personal touch.

SRA
Ter waarborging van de kwaliteit van de dienstverlening is ons kantoor aangesloten bij SRA. Zij biedt ondersteuning aan accountantskantoren om de dienstverlening efficiënt en effectief uit te voeren en een hoog niveau van kwaliteit te waarborgen.

Visie

Accountancy en advies
Ondernemen is omgaan met veranderingen. Door de ontwikkelingen in de accountancy en in de automatisering zal onze dienstverlening zich de komende jaren meer en meer gaan richten op het adviseren van klanten. Door de automatisering is het mogelijk om onze klanten steeds beter te informeren door middel van financiële rapportages. Hierdoor kunnen ondernemers sneller reageren en in deze dynamische tijden hun ondernemerschap optimaal inzetten om maximaal resultaat te behalen.

Missie

Financieel en fiscaal advies
Betac Accountants en Belastingadviseurs Velserbroek ondersteunt en adviseert u op financieel en fiscaal gebied. Dit doen wij op proactieve wijze, waarbij u centraal staat. Ons team van specialisten volgt de laatste ontwikkelingen in de markt. Dankzij onze op maat gesneden adviezen bieden we u concrete toegevoegde waarde.

Wij staan voor een constante hoge kwaliteit en betrouwbare dienstverlening. Samen met u streven wij naar het hoogst haalbare rendement waarin wij ons volledig inzetten om uw doelstellingen te realiseren.


Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2024 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.