Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

“Estate planning; een optimale afweging tussen persoonlijke wensen en voorkeuren en fiscale en civiele mogelijkheden.”

Met estate planning (nalatenschapsplanning) regelt u de wijze waarop uw vermogen, nu en in de toekomst, wordt overgedragen aan erfgenamen en derden. Het gaat deels over het moment van overlijden en is daarom bij veel ondernemers en (vermogende) particulieren geen favoriet onderwerp.

Door tijdig actie te nemen kan echter de overdracht  van vermogen optimaal plaats vinden tegen een zo laag mogelijke belastingheffing. Het beperken van erfbelasting is één aspect bij het opstellen van de estate planning, maar net zo belangrijk is dat bij overdracht  van het  (familie) vermogen voldoende rekening wordt gehouden met de persoonlijke wensen en voorkeuren en dat daarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de juridische mogelijkheden.

Bij onze aanpak brengen wij eerst  uw persoonlijke wensen en omstandigheden in kaart.

Op grond hiervan stellen wij een planningsadvies op maat op. Op grond van dit estate-planningsadvies kunt u vervolgens besluiten nemen.

Wij willen u graag helpen bij uw estate planning en kunnen u toegevoegde waarde leveren. U kunt contact met ons opnemen of advies aanvragen via één van onderstaande knoppen.


Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2024 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.