Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

“Goed personeelsbeleid geeft rust in de onderneming”

Dat wij de salarisadministratie kunnen verzorgen is vanzelfsprekend, maar ondersteuning bij personeelsbeleid vinden wij echt belangrijk.  De wet- en regelgeving voor het in dienst hebben van personeel is omvangrijk en continue aan verandering onderhevig.

Het goed inspelen op deze wet- en regelgeving en het omzetten hiervan in beleid geeft niet alleen rust bij de werkgever, maar  ook duidelijkheid voor het personeel. Goed kijken naar mogelijkheden, maar ook kritisch zijn waar zaken niet goed geregeld zijn, dat is onze aanpak.

Wij zijn altijd up-to-date met de laatste veranderingen op het gebied van arbeidsrecht, fiscaliteit sociale zekerheid, en CAO’s.


Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2024 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.