Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Velserbroek

In de jaren negentig is Betac Accountants en Belastingadviseurs opgericht waarna wij een bekend gezicht zijn geworden in Santpoort-Noord. In 2009 zijn we verhuisd naar ons moderne kantoor in het centrum van Velserbroek. Vanuit hier zijn wij in staat om u als ondernemer optimaal te bedienen.

Betrouwbaar, professioneel en deskundig

Gefundeerd op een sterke vertrouwensrelatie bedienen wij elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid. U vindt in ons een volwaardige sparringpartner op financieel en fiscaal gebied. Betac wordt getypeerd door betrokkenheid en inlevingsvermogen. Wij denken proactief met u mee over de te nemen stappen om de gewenste doelen te behalen. Dat is deskundig ondernemen met een personal touch.

SRA

Ter waarborging van de kwaliteit van de dienstverlening is ons kantoor aangesloten bij SRA. Zij biedt ondersteuning aan accountantskantoren om de dienstverlening efficiënt en effectief uit te voeren en een hoog niveau van kwaliteit te waarborgen.


Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2024 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.