Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

“Waardering van een onderneming is maatwerk.”

De redenen om een waardering van een onderneming te laten uitvoeren zijn divers, waarbij een bedrijfswaardering in verband met een bedrijfsoverdracht het meest bekend is.

Er zijn ondersteunende technieken om de waarde vast te stellen, een standaardformule bestaat niet. Veel hangt ook af van factoren die niet direct uit de financiële gegevens blijken en per onderneming anders zijn.

Onze aanpak bij een bedrijfswaardering

Bij onze aanpak maken wij eerst een analyse van de totale onderneming en bepalen vervolgens met toepassing van recente  waarderingstechnieken de waarde.
In onze rapportage geven we een duidelijke onderbouwing van de gehanteerde veronderstellingen bij het bepalen van de waarde van uw onderneming.

Wij willen u graag helpen bij het bepalen van een juiste bedrijfswaardering. U kunt contact met ons opnemen of advies aanvragen via één van onderstaande knoppen.


Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2024 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.