Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Financiële administratie

Als ondernemer/ZZP’er  wilt u de financiële administratie op orde hebben. Het bijhouden van deze administratie kost tijd, die u wellicht liever besteedt aan andere zaken. Bij Betac Accountants in Velserbroek helpen wij bij het opzetten en verwerken van uw administratie. Door onze kennis en ervaring zijn wij uitstekend in staat om u te ondersteunen.

Wij zijn gespecialiseerd in het geautomatiseerd verwerken van de administratie. Bij het opzetten en inrichten van de administratie streven wij ernaar dat de administratie optimaal en zo efficiënt mogelijk verwerkt kan worden. Wij gaan met u in gesprek om uw specifieke behoeften en wensen af te stemmen.

Afhankelijk van de situatie maken wij gebruik van online software. Wanneer wij online werken hebben zowel u als ondernemer en wij als accountantskantoor volledig inzicht in de administratie. U kunt ervoor kiezen om de gegevens en data (digitaal) aan ons te verstrekken en door ons te laten verwerken, terwijl u zelf live kunt meekijken. Anderzijds kunt u er ook voor kiezen om de administratie zelf te verwerken en ons te laten meekijken in uw administratie, waarbij wij vragen die bij u opkomen direct kunnen oplossen.

Online administratie mogelijkheden
De online administratie mogelijkheden bij Betac bestaan onder andere uit:

  • Scan en herken (digitale factuurverwerking);
  • Elektronische facturatie;
  • Elektronisch inlezen van bankafschriften;
  • Inlezen van databestanden in de financiële administratie (bijvoorbeeld data afkomstig uit de backend van uw website of data afkomstig van payment service providers als PayPal, Mollie en Adyen);
  • Koppelen met rapportage software (opstellen management overzichten of jaarrekeningen).

Bij Betac maken wij onder andere gebruik van de softwarepakketten KING Software en Exact Online om te ondersteunen bij het voeren van de administratie. Werkt uw onderneming liever met een ander softwarepakket? Geen probleem! Wij kunnen het gebruik van de softwarepakketten aanpassen aan de wensen van uw onderneming.

Waarom uw administratie uitbesteden aan Betac Accountants in Velserbroek?
Betac Accountants in Velserbroek ondersteunt al meer dan 20 jaar ondernemers en bedrijven bij het voeren van de financiële administratie. Hierdoor hebben wij veel ervaring in het efficiënt verwerken van de administratie. Daarnaast hebben wij veel ervaring met het online en automatisch verwerken van de administratie. Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Daarnaast bent u van harte welkom bij ons kantoor in Velserbroek om de wensen en mogelijkheden voor uw bedrijfsvoering te bespreken.


Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2024 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.