Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Advisering

U heeft uw eigen visie over bedrijfsvoering en financiën en welke kant u op wilt gaan met uw onderneming. Doelen en verwachtingen verschillen, zijn persoonlijk en voor iedere ondernemer anders. Bij Betac Accountants in Velserbroek begrijpen wij dit en zien wij het als onze kerntaak om u te ondersteunen bij het realiseren van uw persoonlijke doelen door het geven van passend advies.

Als ondernemer bent u dagelijks bezig met het nemen van beslissingen om de juiste koers te varen. Deze beslissingen raken uw bedrijf, uw positie als DGA en/of uw persoonlijke situatie. De wereld verandert in een hoog tempo en u wordt overspoeld met informatie en regels. Een weloverwogen keuze maken uit de grote hoeveelheid (fiscale) mogelijkheden is niet altijd makkelijk. Onze adviezen zijn pragmatisch en duidelijk waardoor wij u goed kunnen helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Voor ons begint een goed advies met het stellen van goede vragen aan u als ondernemer. Wij vinden het namelijk belangrijk dat een advies past bij u en de wijze waarop u uw bedrijf wenst te leiden. Het kan uiteraard ook gaan om advies over uw situatie als DGA of zaken die betrekking hebben op uw privé situatie. Op grond van een analyse maken wij een inschatting van kansen en risico’s en brengen wij ons advies uit. Onafhankelijk advies dat concreet bijdraagt aan het nemen van goede beslissingen om uw doelen te behalen. Door onze specifieke kennis en ervaring op veel terreinen kunnen wij hieraan een bijdrage leveren.

Binnen Betac Accountants en Belastingadviseurs is specifieke deskundigheid aanwezig op de volgende terreinen:

 • Internetboekhouden en automatisering
 • Subsidies
 • Bedrijfsjuridische vraagstukken
 • Estate planning
 • Financieringsvraagstukken
 • Risicomanagement
 • Het starten van een onderneming
 • Personeel & Organisatie
 • Marketing en communicatie
 • Bedrijfsopvolging, fusie en overname
 • Advies bij de inrichting van de administratieve organisatie

Waarom advies vragen aan Betac Accountants in Velserbroek?
Betac Accountants in Velserbroek ondersteunt al meer dan 20 jaar ondernemers en bedrijven zowel nationaal en internationaal met goed advies. Wij zijn een sparringpartner voor u en uw bedrijf. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Daarnaast bent u van harte welkom bij ons kantoor in Velserbroek om de wensen en mogelijkheden voor uw bedrijfsvoering te bespreken.


Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2024 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.