Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

“Bij een financiering is specialistische begeleiding nodig. Betac biedt u deze. Iedere situatie vraagt om een andere benadering.”

Iedere ondernemer kan geld nodig hebben, bijvoorbeeld voor investeringen, het doen van een overname of voor financiering van debiteuren en voorraden. Iedere situatie vraagt om een eigen aanpak, waarbij ook de financierings omvang en de bedrijfssituatie belangrijk is.

Op grond van een eerste analyse (quick scan) bepalen we het stappenplan. We maken een financieringsplan met een duidelijke financiële onderbouwing (onder andere resultatenprognose en liquiditeitsprognose).

We gaan na welke financieringsvormen het meest geschikt zijn. Dit kan een bancaire financiering zijn, maar er zijn ook veel alternatieve financieringsvormen, zoals crowd funding. Een combinatie is ook mogelijk.

Vervolgens begeleiden we het traject voor het verkrijgen van de financiering.

Wij kunnen u ondersteunen bij het gehele proces.


Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2024 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.