Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Sluiting kantoor tijdens de feestdagen

Vanwege de feestdagen is ons kantoor gesloten van 25 december 2023 t/m 1 januari 2024. Vanaf 2 januari 2024 zijn we weer aanwezig.

Lees verder →


Friends of Search 2023

Afgelopen donderdag (23 maart 2023) vond in de Kromhouthal in Amsterdam de tiende editie van Friends of Search plaats. Friends of Search is een event gericht op online marketing en is in Europa één van de grootste events gericht op Search Marketing. Vanuit Betac waren Lianne en Ruben aanwezig bij dit event.

Lees verder →


Verbouwing kantoor afgerond

Dit jaar zijn we druk bezig geweest met de verbouwing van ons kantoor. Ons kantoor was gevestigd op twee verdiepingen, waarbij veel ruimte onbenut bleef. Om die reden zijn we verhuisd naar de begane grond.

Lees verder →


Een kijkje bij Anyways

Terug van weggeweest, een kijkje bij. In ons blog gaan we de komende tijd een kijkje nemen bij diverse klanten. Hierin delen wij wie onze klanten zijn en wat zij doen. Deze keer nemen we een kijkje bij Anyways.

Lees verder →


Sluiting kantoor tijdens de feestdagen

Vanwege de feestdagen is ons kantoor gesloten van 25-12-2021 t/m 02-01-2022. Vanaf 3 januari 2022 zijn we weer aanwezig.

Lees verder →


Cooper lanceert app en haalt investering van 2 miljoen dollar op

Gisteren heeft onze klant Cooper in een persbericht bekend gemaakt dat zij een investering opgehaald hebben van 2 miljoen dollar. Daarnaast is hun app sinds gisteren te downloaden op iOS en Android waardoor Cooper officieel gelanceerd is.

Lees verder →


Op kraamvisite bij Lianne

Lianne is al een tijdje afwezig bij Betac vanwege haar zwangerschapsverlof. Wij hebben leuk nieuws te melden, Lianne is bevallen van een gezond meisje!

Lees verder →


Health-tech startup Clear heeft investering van €780.000 opgehaald

In onze blog schreven wij al eerder over onze klant Clear. Vandaag is bekend gemaakt dat de health-tech startup een investering van €780.000 opgehaald heeft.

Lees verder →


Een kijkje bij IJzersterk Interieurontwerp

In ons eerste blogbericht van 2020 nemen wij weer een kijkje nemen bij een klant van Betac. Deze keer nemen we een kijkje bij IJzersterk Interieurontwerp.

Lees verder →


Fijne Feestdagen!

Vanwege de feestdagen is ons kantoor gesloten van 25-12-2019 t/m 01-01-2020. Vanaf 2 januari 2020 zijn we weer aanwezig.

Lees verder →


Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2024 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.