Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Polarsteps bereikt mijlpaal en haalt grote investering op

Vandaag heeft reisstartup Polarsteps in een persbericht bekendgemaakt dat zij de mijlpaal van 1 miljoen geregistreerde gebruikers bereikt hebben. Daarnaast hebben zij in hetzelfde persbericht bekendgemaakt dat zij een investering van 3 miljoen euro opgehaald hebben.

Lees verder →


Kraamvisite

In december is Ilona op visite geweest bij onze klant Damiatebouw. Het bezoek had een speciale reden, namelijk de geboorte van een zoon (en broertje): Hugo.

Lees verder →


Sluiting kantoor tijdens de feestdagen

Vanwege de feestdagen is ons kantoor gesloten van 25-12-2018 t/m 01-01-2019. Vanaf 2 januari 2019 zijn we weer aanwezig.

Lees verder →


Niet 3 maar 4 accountants bij Betac!?

Vandaag was het zover voor Lianne, haar laatste examen om de accountancy opleiding te voltooien. Het laatste examen bestaat uit een mondeling waarin zij haar verslagen moet verdedigen en haar kennis wordt getoetst.

Lees verder →


Emigratie naar Zweden

Een aantal weken geleden heeft Michiel ons verteld dat hij samen met zijn vriendin zijn wens gaat vervullen. Per 1 december zullen zij samen voor een langere periode in het buitenland gaan wonen en werken.

Lees verder →


Amsterdamse startup Framer heeft 24 miljoen dollar opgehaald

Afgelopen maandag (12 november) is bekend gemaakt dat Amsterdamse startup Framer een investering van 24 miljoen dollar heeft opgehaald.

Lees verder →


Diploma uitreiking in Amsterdam

Vanaf 2014 is Ruben werkzaam bij Betac en wellicht dat u hem al eens aan de telefoon heeft gesproken.

Lees verder →


Restaurant Bordewijk

Op 22 oktober aanstaande zal restaurant Bordewijk in Amsterdam van onze klant Wil en Klaartje Demandt worden overgenomen.

Lees verder →


Health-tech startup Castor EDC heeft een grote investering opgehaald

Op 2 juli 2018 heeft Derk Arts, de CEO van Castor EDC, in een persbericht bekend gemaakt dat zij in een Serie A-financieringsronde €5.3 miljoen euro opgehaald hebben.

Lees verder →


Wereldreiziger Cheun

Naast Michiel was afgelopen maand ook Cheun een aantal werken op vakantie. Nadat Michiel een vermelding op het Betac blog gehad had, mocht Cheun natuurlijk niet achterblijven 🙂 .

Lees verder →


Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al bijna 20 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2019 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.