Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Diploma uitreiking in Amsterdam

Vanaf 2014 is Ruben werkzaam bij Betac en wellicht dat u hem al eens aan de telefoon heeft gesproken.

Lees verder →


Restaurant Bordewijk

Op 22 oktober aanstaande zal restaurant Bordewijk in Amsterdam van onze klant Wil en Klaartje Demandt worden overgenomen.

Lees verder →


Health-tech startup Castor EDC heeft een grote investering opgehaald

Op 2 juli 2018 heeft Derk Arts, de CEO van Castor EDC, in een persbericht bekend gemaakt dat zij in een Serie A-financieringsronde €5.3 miljoen euro opgehaald hebben.

Lees verder →


Wereldreiziger Cheun

Naast Michiel was afgelopen maand ook Cheun een aantal werken op vakantie. Nadat Michiel een vermelding op het Betac blog gehad had, mocht Cheun natuurlijk niet achterblijven 🙂 .

Lees verder →


Wereldreiziger Michiel

Het begon een aantal klanten op te vallen dat Michiel al een tijdje afwezig is. Zij zijn benieuwd wat hij aan het doen is. Dit leek ons een uitgelezen kans om een blogbericht te schrijven.

Lees verder →


High tea op kantoor

Op 1 maart 2018 vond het 20 jarig jubileum van Betac plaatst. Dit hebben wij natuurlijk niet zonder het te vieren voorbij laten gaan!

Lees verder →


20 jarige jubileum Betac

Vandaag vieren wij het 20 jarige jubileum van ons kantoor!

Lees verder →


Een nieuw gezicht bij Betac

Op 1 januari 2018 is Kemal begonnen met werken bij Betac. Inmiddels zijn we al meer dan een maand verder, dus tijd om Kemal voor te stellen!

Lees verder →


Verjaardag Estu

Wanneer iemand jarig is bij Betac kopen wij met z’n allen een cadeautje en trakteert de jarige op een taartje. Afgelopen zaterdag (13 januari) was Estu jarig, tijd voor een taartje dus!?

Lees verder →


Sluiting kantoor tijdens de feestdagen

Vanwege de feestdagen is ons kantoor gesloten van 25-12-2017 t/m 01-01-2018. Vanaf 2 januari 2018 zijn we weer aanwezig.

Lees verder →


Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al bijna 20 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2018 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.