Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Opening nieuw pand Ultrapharma

Op vrijdag 12 juli opende onze klant Ultrapharma hun nieuwe pand in Heiloo. Vanuit Betac waren Arnaud, Ilona, Sacha en Menno aanwezig bij de opening.

Lees verder →


The Next Web Conference 2019

Begin mei (9 en 10 mei) vond in Amsterdam de 14e editie van het technologiefestival The Next Web Conference (TNW Conference) plaats. Vanuit Betac was Guus aanwezig bij het event.

Lees verder →


Presentatie Scribbr in Tuschinski

Op dit moment volgt Ruben de Master opleiding Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam. Voor een vak wat hij volgt tijdens zijn opleiding, krijgt hij regelmatig presentaties van bedrijven (o.a. Philips, L’Oréal, Heineken & Tony’s Chocolonely).

Lees verder →


Financial Times neemt meerderheidsbelang in TNW (The Next Web)

Vandaag heeft TNW in een bericht op hun website bekend gemaakt dat de Financial Times een meerderheidsbelang in het bedrijf neemt.

Lees verder →


Een nieuwe collega

Op 1 januari is Laura begonnen met werken bij Betac (misschien heeft u haar al eens gesproken aan de telefoon). Aangezien er al twee maanden verstreken zijn sinds Laura is begonnen met werken bij Betac, is het hoog tijd om haar voor te stellen.

Lees verder →


Polarsteps bereikt mijlpaal en haalt grote investering op

Vandaag heeft reisstartup Polarsteps in een persbericht bekendgemaakt dat zij de mijlpaal van 1 miljoen geregistreerde gebruikers bereikt hebben. Daarnaast hebben zij in hetzelfde persbericht bekendgemaakt dat zij een investering van 3 miljoen euro opgehaald hebben.

Lees verder →


Kraamvisite

In december is Ilona op visite geweest bij onze klant Damiatebouw. Het bezoek had een speciale reden, namelijk de geboorte van een zoon (en broertje): Hugo.

Lees verder →


Sluiting kantoor tijdens de feestdagen

Vanwege de feestdagen is ons kantoor gesloten van 25-12-2018 t/m 01-01-2019. Vanaf 2 januari 2019 zijn we weer aanwezig.

Lees verder →


Niet 3 maar 4 accountants bij Betac!?

Vandaag was het zover voor Lianne, haar laatste examen om de accountancy opleiding te voltooien. Het laatste examen bestaat uit een mondeling waarin zij haar verslagen moet verdedigen en haar kennis wordt getoetst.

Lees verder →


Emigratie naar Zweden

Een aantal weken geleden heeft Michiel ons verteld dat hij samen met zijn vriendin zijn wens gaat vervullen. Per 1 december zullen zij samen voor een langere periode in het buitenland gaan wonen en werken.

Lees verder →


Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al bijna 20 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2019 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.