Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Een nieuw gezicht bij Betac

Op 1 januari 2018 is Kemal begonnen met werken bij Betac. Inmiddels zijn we al meer dan een maand verder, dus tijd om Kemal voor te stellen!

Lees verder →


Verjaardag Estu

Wanneer iemand jarig is bij Betac kopen wij met z’n allen een cadeautje en trakteert de jarige op een taartje. Afgelopen zaterdag (13 januari) was Estu jarig, tijd voor een taartje dus!?

Lees verder →


Sluiting kantoor tijdens de feestdagen

Vanwege de feestdagen is ons kantoor gesloten van 25-12-2017 t/m 01-01-2018. Vanaf 2 januari 2018 zijn we weer aanwezig.

Lees verder →


Recypack B.V. toegevoegd aan Horizontaal Toezicht

Afgelopen week tekende Recypack B.V. uit Haarlem de verklaring Horizontaal Toezicht.  In dit blogbericht leggen wij uit wat dit precies is.

Lees verder →


Beschuit met blauwe muisjes!

Al eerder schreven wij in ons blog over het zwangerschapsverlof van Ilona. Wij hebben leuk nieuws te melden! Ilona is bevallen van een gezond jongetje. Het zijn dus beschuit met blauwe muisjes geworden!

Lees verder →


De Dam tot Damlopers van Betac

Op de derde zondag in september vindt in Amsterdam traditiegetrouw de Dam tot Damloop plaats. Dit jaar deden twee lopers van Betac mee aan de Dam tot Damloop: Lianne & Michiel.

Lees verder →


Twee nieuwe gezichten bij Betac!

Vlak voor de zomervakantie is Fatih bij Betac komen werken en op  1 september Sacha. Twee nieuwe gezichten, dus tijd voor een voorstelronde!

Lees verder →


Zwangerschapsverlof Ilona

In ons blog van 30 maart 2017 hebben wij het leuke nieuws gedeeld dat Ilona in verwachting is van haar tweede kind. Het is bijna zover; vanaf morgen gaat zij met zwangerschapsverlof.

Lees verder →


Mountainbike clinic Rabobank IJmond

Vorige week donderdag organiseerde Rabobank IJmond een mountainbike clinic in de Schoorlse duinen. Arnaud deed mee aan de clinic.

Lees verder →


Bijeenkomst HOS Erik Scherder

Afgelopen maand vond op 20 juni 2017 in Het Kweekcafé in Haarlem het jubileumfeest van de Haarlemse Ondernemers Sociëteit plaats.

Lees verder →


Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al bijna 20 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2018 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.