Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Cooper lanceert app en haalt investering van 2 miljoen dollar op

Gepubliceerd op 18 november 2020 in Blog

Gisteren heeft onze klant Cooper in een persbericht bekend gemaakt dat zij een investering opgehaald hebben van 2 miljoen dollar. Daarnaast is hun app sinds gisteren te downloaden op iOS en Android waardoor Cooper officieel gelanceerd is.

Wat is Cooper?
Cooper is een online netwerk voor professionals waar introducties centraal staan. Anders dan bijvoorbeeld LinkedIn is het netwerk van Cooper privé. Het idee van Cooper is dat je een verzoek of oproep plaatst. Denk hierbij aan een adviesvraag, vacature of het aanbieden van een dienst. Vervolgens kan iedereen binnen jouw netwerk of vrienden van vrienden antwoorden op dit verzoek door iemand te introduceren. Wanneer je de introductie geaccepteerd hebt kun je berichten sturen via Cooper of per e-mail.

Doordat Cooper op deze manier ingericht is, ontvang je geen ongewenste berichten van mensen die je niet kent. Daarnaast worden geen advertenties en data verkocht. Robert Gaal, co-founder en CEO van Cooper zegt het volgende:

‘’Vandaag de dag zijn mensen actief op zoek om waardevolle, betrouwbare en echte connecties te maken in hun professionele leven. Met Cooper bouwen we een compleet nieuw professioneel netwerk gebaseerd op introducties. Hiermee brengen we dat soort offline persoonlijke contact online.’’

Wij willen Robert Gaal en zijn team succes wensen met de verdere ontwikkeling en uitrol van Cooper!

Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2024 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.