Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Fiscale diensten

Als ondernemer/ZZP’er  moet u onder andere belasting betalen over de winst van uw bedrijf, uw salaris en uw auto van de zaak. Echter, er zijn ook mogelijkheden om belasting te besparen wanneer u bijvoorbeeld een eigen woning heeft of wanneer u met uw bedrijf heeft geïnvesteerd in bedrijfsmiddelen. Bij Betac Accountants in Velserbroek helpen wij u bij uw fiscale verplichtingen en zorgen wij ervoor dat u niet teveel belasting betaalt.

Wij zijn ervaren  in het verzorgen van belastingaangiften en maken hierbij gebruik van fiscale aangiftesoftware, waarmee uw belastingaangifte op efficiënte wijze wordt verwerkt. Een belangrijk deel van ons werk bestaat uit fiscale advisering. Hierbij kunt u denken aan het opzetten van de juiste (fiscale) structuur, een fiscale herstructurering of vermogensplanning.

In overleg met u gaan wij na welke (fiscale) structuur het best bij uw situatie past, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de fiscale mogelijkheden. Wij werken voor nationale en internationale bedrijven en kunnen voor onderwerpen waar buitenlandse belastingspecialisatie nodig is een beroep doen op ons uitgebreide netwerk.

De fiscale diensten van Betac Accountants bestaan onder andere uit:

 • Verzorgen van aangiften:
  • inkomstenbelasting
  • vennootschapsbelasting
  • omzetbelasting / ICP opgaven
  • loonbelasting
  • erfbelasting en schenkbelasting
 • Tax planning
 • Fiscale advisering
 • Overleg met de Belastingdienst over fiscale vraagstukken
 • Verzorgen van bezwaarschriften en procedures

Bij Betac Accountants maken wij gebruik van verschillende softwarepakketten, waaronder Nextens en Private Wealth Navigator, om te ondersteunen bij de fiscale werkzaamheden.

Horizontaal toezicht
Betac Accountants heeft een convenant (overeenkomst) gesloten met de Belastingdienst voor horizontaal toezicht. Voor u als ondernemer kan het interessant zijn om deel te nemen aan horizontaal toezicht. De voordelen van horizontaal toezicht voor u als bedrijf zijn onder andere:

 • De aanslag wordt binnen korte tijd opgelegd, waardoor snel duidelijkheid is;
 • De controle door de Belastingdienst is op efficiëntere en eenvoudigere wijze geregeld dan bij belastingplichten die niet deelnemen aan het horizontaal toezicht;
 • Fiscale vraagstukken waarvoor overleg met de Belastingdienst nodig is, worden adequaat beantwoord door ons vaste aanspreekpunt bij de Belastingdienst.

Voorafgaand aan deelname zullen wij het convenant en de voorwaarden die hierbij gelden uitvoerig met u doornemen. Indien u vragen heeft over horizontaal toezicht, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Waarom uw fiscale zaken uitbesteden aan Betac Accountants in Velserbroek?
Betac Accountants in Velserbroek ondersteunt al meer dan 20 jaar ondernemers en bedrijven met fiscale diensten. Hierdoor hebben wij veel ervaring in het efficiënt verwerken van aangiften en bij het adviseren van ondernemers/ZZP’ers. Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor u en/of uw bedrijf. Daarnaast bent u van harte welkom bij ons kantoor in Velserbroek om de wensen en mogelijkheden voor u en/of uw bedrijf te bespreken.


Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2024 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.