Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Loonadministratie

Heeft u als ondernemer personeel in dienst? In dat geval zal u een loonadministratie moeten bijhouden. Bij Betac Accountants in Velserbroek helpen wij bij het opzetten en verzorgen van uw loonadministratie.

Wij zijn gespecialiseerd in het geautomatiseerd verwerken van loonadministraties. Wij maken gebruik van online salarissoftware en kunnen onze werkzaamheden mede hierdoor efficiënt uitvoeren. U of uw HR medewerkers kunnen bijvoorbeeld zelf wijzigingen in de loonadministratie invoeren in onze online omgeving. Wilt u dit liever geheel aan ons over laten, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Onze werkwijze is flexibel waardoor het ook mogelijk is om wijzigingen in de loonadministratie op een andere wijze aan te leveren (bijvoorbeeld per mail). In overleg met u, zorgen wij ervoor zorgen wij ervoor dat de opzet, inrichting en werkwijze nauw aansluit op uw specifieke behoeften en wensen.

Voor u als werkgever biedt de online salarissoftware een aantal gemakken. Zo is het voor u als werkgever en voor uw werknemers mogelijk om op elke plek en op elk gewenst moment toegang te krijgen tot de loonadministratie. Uw werknemers kunnen enkel de eigen gegevens inzien en iedere werknemer krijgt hiervoor een eigen toegangscode. De toegang is optimaal beveiligd. Het verstrekken van loonstroken en andere loongegevens op papier is hierdoor verleden tijd.

De online salarisadministratie mogelijkheden
De online salarisadministratie bij Betac Accountants bestaan onder andere uit de volgende mogelijkheden:

  • Loonstroken en digitaal dossier;
  • Management rapportages;
  • Verlofregistratie;
  • Verzuimregistratie;
  • HR signalen (proeftijden/contracten/verjaardagen/jubilea);
  • Koppeling loonadministratie met de financiële administratie;

Bij Betac Accountants maken wij gebruik van de salarissoftware Nmbrs voor het verwerken van de loonadministratie. Werkt uw onderneming liever met een ander softwarepakket en wenst u ondersteuning? Geen probleem! Onze loonexperts kunnen u in dat geval ook ondersteuning bieden.

Waarom uw loonadministratie uitbesteden aan Betac Accountants in Velserbroek?
Betac Accountants in Velserbroek ondersteunt al meer dan 20 jaar ondernemers en bedrijven bij het voeren van de loonadministratie. Hierdoor hebben wij veel ervaring in het efficiënt verwerken van de loonadministratie. Daarnaast hebben wij veel ervaring met het online verwerken van de loonadministratie. Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Daarnaast bent u van harte welkom bij ons kantoor in Velserbroek om de wensen en mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.


Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2024 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.