Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Friends of Search 2023

Gepubliceerd op 28 maart 2023 in Blog

Afgelopen donderdag (23 maart 2023) vond in de Kromhouthal in Amsterdam de tiende editie van Friends of Search plaats. Friends of Search is een event gericht op online marketing en is in Europa één van de grootste events gericht op Search Marketing. Vanuit Betac waren Lianne en Ruben aanwezig bij dit event.

Waarom was Betac bij dit event aanwezig?
Onze klant Producthero was één van de sponsoren van Friends of Search 2023. Producthero biedt slimme tools aan voor Google Shopping adverteerders. Met de tools die worden aangeboden, helpt Producthero webshops door heel Europa om de resultaten van hun Google Shopping campagnes te verbeteren.

Lianne en Ruben vonden het leuk om meer achtergrond te krijgen bij wat Producthero doet. Daarnaast heeft Ruben door zijn opleiding (Digital Marketing – MSc Business Administration) een brede interesse in online marketing. Dit event was een uitgelezen kans om Producthero beter te leren kennen en om op de hoogte te zijn van de huidige ontwikkelingen in de online marketing.

Het event
Op het event waren verschillende (internationale) sprekers aanwezig om meer te vertellen over de trends en best-practices in hun vakgebied. Op het event waren de sprekers onder te verdelen tussen SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEA (adverteren op zoekmachines). Bij SEO richt je een website/website pagina’s zo optimaal mogelijk in om hoger in de zoekresultaten van zoekmachines te komen. Bij SEA gebruik je advertenties op zoekmachines om reclame te maken voor je bedrijf.

Nadat de laatste sprekers het podium verlaten hadden, was het tijd voor een diner. Als afsluiting van de dag was er een DJ om de tiende editie van Friends of Search feestelijk af te sluiten.

Lianne en Ruben hebben een enorm leerzame en leuke dag gehad. In het bijzonder willen zij het team van Producthero bedanken voor de geslaagde dag 😊!

Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2024 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.