Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Een kijkje bij Anyways

Gepubliceerd op 9 maart 2022 in Blog

Terug van weggeweest, een kijkje bij. In ons blog gaan we de komende tijd een kijkje nemen bij diverse klanten. Hierin delen wij wie onze klanten zijn en wat zij doen. Deze keer nemen we een kijkje bij Anyways.

Anyways – een auto abonnement waar je blij van wordt
Vorig jaar heeft de start-up Anyways het eerste auto abonnement van Nederland gelanceerd. Anyways biedt een flexibele service aan, waarbij je binnen 72 uur een auto voor je deur hebt welke je na één maand kosteloos kunt opzeggen wanneer je maar wilt.

Anyways maakt gebruikt van stilstaande auto voorraad van onder andere autodealers en leasemaatschappijen. Hierdoor maken zij slim gebruik van wat er al is, waardoor zij een flexibele service kunnen aanbieden. De droom van Anyways is om het grootste mobility subscription platform van Europe te worden.

Hoe werkt het?
Op de website van Anyways kies je een auto uit en bepaal je hoeveel kilometer per maand je in je abonnement wil hebben. Vervolgens betaal je de eenmalige kosten en worden een aantal checks gedaan (identiteit, rijbewijs, etc.). Tenslotte wordt een afspraak gemaakt om de auto af te leveren en kun je er in rijden zolang als je wilt. Na één maand kun je het abonnement opzeggen of wisselen van auto.

Een stadsauto, hatchback, ruimtewagen of familiewagen?
Anyways biedt verschillende modellen auto’s aan (van klein tot groot). Daarnaast kun je bij de meeste auto’s kiezen tussen automaat en manueel. Sinds kort is het ook mogelijk om voor een elektrische auto te kiezen en om winterbanden op de auto te laten monteren (handig voor een skivakantie 😊).

Startup van het Jaar 2022 MT/Sprout
Onlangs was Anyways genomineerd voor Startup van het Jaar 2022. Samen met 11 andere startups werd Anyways door MT/Sprout aangemerkt als 1 van de meest veelbelovende startups. In de verkiezing was Anyways 1 van de 3 finalisten welke mochten pitchen voor de jury.

Helaas heeft Anyways de verkiezing niet gewonnen, maar duidelijk is dat het auto abonnement van Anyways niet onopgemerkt is gebleven!

Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2024 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.