Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Een kijkje bij IJzersterk Interieurontwerp

Gepubliceerd op 10 februari 2020 in Blog

In ons eerste blogbericht van 2020 nemen wij weer een kijkje nemen bij een klant van Betac. Deze keer nemen we een kijkje bij IJzersterk Interieurontwerp.

IJzersterk Interieurontwerp
IJzersterk Interieurontwerp is, zoals de naam al zegt, een bedrijf dat zich richt op binnenhuisarchitectuur en interieur. Inmiddels is IJzersterk 8 jaar gevestigd in het Raadhuis voor de Kunst in Velsen-Zuid. Dit unieke historische pand is gelegen in Oud Velsen en was ooit het gemeentehuis van Velsen. Naast ateliers heeft het Raadhuis ook expositieruimtes.

Echter, op dit moment is het niet zeker of het bedrijf op deze locatie kan blijven. De gemeente wil het gebouw gaan verkopen, dus Anja (eigenaresse) is op zoek naar een andere plek om zich te vestigen. Het is daarbij belangrijk dat de nieuwe locatie mooi en inspirerend is (net als de huidige 🙂 ).

IJzersterk werkt voor zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast werkt IJzersterk veel met expats die in Nederland (komen) wonen. Door de taalbarrière hebben expats soms moeite om te communiceren met aannemers, loodgieters, etc. en weten zij niet welke bedrijven betrouwbaar zijn om in de arm te nemen. Anja zegt hierover: “het werken met expats is leuk en leerzaam, omdat je met mensen uit de hele wereld van allerlei verschillende nationaliteiten aan het werken bent “.

Het doel van IJzersterk Interieurontwerp is om een huis of werkplek zo persoonlijk en comfortabel mogelijk te maken. Een interieur moet passen bij de functie van de betreffende ruimte, maar bovenal fijn zijn om in te verblijven.

Van psychiatrie naar binnenhuisarchitectuur en interieur
Voordat Anja begon met IJzersterk was zij werkzaam in de psychiatrie. Tijdens haar werk in de psychiatrie was zij altijd al geïnteresseerd in binnenhuisarchitectuur en interieur. Zij heeft uiteindelijk gekozen voor omscholing en het volgen van de 3-jarige opleiding voor binnenhuisarchitectuur. Na het afronden van haar opleiding is zij haar eigen onderneming gestart.

Projecten
IJzersterk heeft aan een grote hoeveelheid verschillende projecten gewerkt. Van badkamers tot modernisering van een kantine van een voetbalclub tot een stadsvilla in Den Haag. Recentelijk is IJzersterk begonnen met een leuk project in Haarlem. Aan het water in het centrum staat een huis uit 1890 wat bestaat uit 2 huizen die samengetrokken zijn tot 1 woonhuis.

Wij zijn uiteraard benieuwd naar het eindresultaat en hopen dat Anja met IJzersterk Interieurontwerp nog veel leuke en interessante projecten mag doen 🙂 !Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2023 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.