Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Op kraamvisite bij Lianne

Gepubliceerd op 6 november 2020 in Blog

Lianne is al een tijdje afwezig bij Betac vanwege haar zwangerschapsverlof. Wij hebben leuk nieuws te melden, Lianne is bevallen van een gezond meisje!

Op 3 september 2020 zijn Lianne en Rob de trotse ouders geworden van Jaicey. Cheun en Ruben zijn deze week op kraamvisite geweest om een mand met cadeautjes van alle collega’s te bezorgen en om de kleine te ontmoeten. Daarnaast hebben zij de muurschildering in de babykamer kunnen bewonderen. Hier had Lianne al veel over verteld op kantoor.

Wij willen Lianne en Rob feliciteren met de geboorte van hun dochtertje en kijken er naar uit dat Lianne in december weer op kantoor is! En dan nu, niet geheel onbelangrijk, de foto’s:

Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2023 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.