Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Verbouwing kantoor afgerond

Gepubliceerd op 18 november 2022 in Blog

Dit jaar zijn we druk bezig geweest met de verbouwing van ons kantoor. Ons kantoor was gevestigd op twee verdiepingen, waarbij veel ruimte onbenut bleef. Om die reden zijn we verhuisd naar de begane grond.

De ruimte op de begane grond is opnieuw ingedeeld zodat zo efficiënt mogelijk gebruik gemaakt is van de ruimte. In het kader van duurzaamheid hebben wij verschillende werkzaamheden uit laten voeren zoals het plaatsen van een warmtepomp. Hierdoor hebben wij voor ons kantoor een A++ energielabel gekregen.

Daarnaast hebben wij het kantoormeubilair een flinke upgrade gegeven en zijn onze systemen vervangen waardoor wij nu volledig in de Cloud werken.

Eerder deze maand zijn akoestiek panelen op het plafond geplaatst, waardoor de verbouwing nu volledig afgerond is. Een mooi moment voor een blogbericht dus. Met de verbouwing en vervanging van onze systemen, zijn wij weer helemaal up-to-date en kunnen we een flinke tijd vooruit 😊.

Voor degene die ons kantoor na de verbouwing nog niet hebben bezocht, hebben wij hieronder een aantal foto’s toegevoegd.

Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2024 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.