Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Health-tech startup Clear heeft investering van €780.000 opgehaald

Gepubliceerd op 25 februari 2020 in Blog

In onze blog schreven wij al eerder over onze klant Clear. Vandaag is bekend gemaakt dat de health-tech startup een investering van €780.000 opgehaald heeft.

In het kort: The Clear Health Program
Clear heeft een programma ontwikkeld waarin zij op basis van verzamelde gegevens (bloedglucosespiegel en logboek) een gepersonaliseerd voedingsplan aanbieden. Het doel van het programma is dat je uiteindelijk een voedingsplan hebt met voeding waar jouw lichaam het beste op reageert, waardoor je meer energie gedurende de dag hebt en je gezondheid op de lange termijn bevordert.

De investering
Piet Hein van Dam, CEO en medeoprichter van Clear laat weten dat Clear met de opgehaalde investering de technologie die zij gebruiken verder kunnen ontwikkelen en meer klanten kunnen bereiken in binnen- en buitenland, aldus Silicon Cancals.

Wij willen Piet Hein feliciteren met het ophalen van de investering en succes wensen met de verdere ontwikkeling van de startup!

Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2023 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.