Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Een kijkje bij Clear – The Clear Health Program

Gepubliceerd op 7 oktober 2019 in Blog

De aankomende tijd zullen wij verschillende blogberichten plaatsen waarin wij een aantal van onze klanten voorstellen. De eerste klant die wij gaan voorstellen is Clear. Clear is een health startup die gevestigd is in het Epicenter in Amsterdam.

The Clear Health program
Clear heeft een 3 weken durend programma ontwikkeld (The Clear Health Program) waarin zij op basis van verzamelde gegevens een gepersonaliseerd voedingsplan aanbieden. De gegevens worden verzameld door middel van een kleine bloedglucosemeter en door middel van een logboek die je als deelnemer zelf bijhoudt.

Aan het begin van het programma wordt de bloedglucosemeter op de arm geplaatst. De meter staat in verbinding met jouw telefoon en stuurt elke 15 minuten de bloedglucose niveaus naar jouw telefoon. Daarnaast houd je als deelnemer een logboek bij waarin je aangeeft wat je eet, hoe je je voelt en wat je aan beweging doet. Aan het einde van het programma ontvang je vervolgens een gepersonaliseerd voedingsplan en tips over hoe je dit kunt toepassen in je dagelijkse leven.

Het doel van het programma is dat je uiteindelijk een voedingsplan hebt met voeding waar jouw lichaam het beste op reageert. Dit is voeding waarbij je geen pieken en dalen hebt in je glucoseniveau. Hierdoor heb je meer energie gedurende de dag  en bevorder je jouw gezondheid op de lange termijn.

Inmiddels hebben topsporters Clear ook gevonden. Snowboardster Dana Albers doet mee aan het programma om beter in beeld te krijgen hoe voeding de sportprestatie beïnvloedt. Dana Albers is op dit moment aan het trainen voor de Olympische Winterspelen van 2022 in Beijing.

Het idee achter het bedrijf
Het idee achter Clear is ontstaan toen een grote groep mensen samen ging sparren over ideeën. De oprichter van Clear (Piet Hein) kwam in gesprek met iemand en samen kwamen zij tot de conclusie dat het in theorie mogelijk is om je biologische leeftijd stop te zetten door goed naar het glucoseniveau te kijken.

Op dit moment zijn er veel fitness apps op de markt die consumenten kunnen raadplegen om data over hun voeding en beweging te verzamelen. Echter, deze apps kunnen niet op een precieze manier advies geven over voeding en beweging. Clear wil dit veranderen door een gepersonaliseerd voedingsadvies aan te bieden.

Wij willen Piet Hein en zijn team succes wensen met de verdere ontwikkeling van Clear 🙂 !

Ook een vermelding op ons blog? Wij zullen de komende tijd klanten benaderen voor een vermelding in onze blog, maar klanten mogen ons natuurlijk ook benaderen!


Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2024 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.