Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Mediation. Betac biedt een passende oplossing met behoud van de relatie

Onze mediationspecialist is deskundig en een ervaren klankbord

Ondernemers kunnen te maken krijgen met conflictsituaties. Naar de rechter stappen is een mogelijkheid, maar los van het kostenaspect is de relatie daarmee vaak verstoord. Mediation is een andere mogelijkheid om zakelijke conflicten op te lossen. Mediation heeft als doel dat partijen samen een conflict oplossen, onder begeleiding van een neutrale conflictbemiddelaar – de mediator. De mediator doet geen uitspraak over een geschil, hij begeleidt de partijen alleen om samen tot een oplossing te komen door de communicatie weer op gang te brengen en wederzijdse belangen centraal te stellen. Onze mediator bij Betac is hier onafhankelijk in.

Betac kan u met mediation helpen in zakelijke conflicten. Alleen maar winnaars.

Bij zakelijke mediation wordt u dus in staat gesteld om uw conflicten zelf op te lossen. U en de andere partij houden de controle, terwijl onze gespecialiseerde mediator het communicatieproces stuurt en begeleidt. Het resultaat is een creatieve oplossing waarmee alle partijen tevreden zijn. Zo wint iedereen. Onze specialist kan en wil u dus graag helpen met mediation.

Hierbij kunt u denken aan:

  • Arbeidsconflicten
  • Overnames
  • Conflicten tussen aandeelhouders, bestuursleden

Onze accountants kunnen ook een objectieve c.q. neutrale rol spelen in de waardebepaling van de onderneming.

Wat is het verschil tussen mediation via Betac en de inschakeling van een jurist? Sneller en beter!
Onze onafhankelijke mediator handelt heel anders dan een advocaat. Hij gaat met beide partners in gesprek en één van de belangrijkste doelen is er voor te zorgen dat de communicatie tussen de partijen goed verloopt. Hij neemt dus geen standpunt in, kiest geen partij, bedenkt geen oplossingen en neemt geen beslissing. Dat doet u zelf. Onze mediation specialist begeleidt u daarbij. De mediator zal daarom met u in gesprek gaan over hoe u als partijen met elkaar de toekomst in wilt gaan of uit elkaar wilt gaan. U werkt en denkt dus zelf actief mee en u bepaalt de oplossing. Hierdoor is de oplossing vaak beter dan een opgelegde oplossing van bijvoorbeeld een rechter. Immers, niemand zit te wachten op een slepende rechtszaak. Eén die het conflict nog verder aanscherpt. Vaak redt professionele mediation via Betac de zakelijke relatie tussen u en de wederpartij. Bovendien zijn rechtszaken tijdrovend en geldverslindend. Kiezen voor mediation bij zakelijke conflicten via Betac is daarom effectiever, sneller en goedkoper.

Onze waarden bij mediation in geval van een zakelijk conflict

Het is buiten kijf dat onze mediation specialist uitgaat van de volgende uitgangspunten en waarden :
Geheimhouding – Vertrouwelijkheid – Vrijwilligheid – Commitment – Daden

Belastingadviseur en accountant Velsen. Ook voor mediation.

Zoekt u advies over iedere mogelijke vorm van mediation in de regio Velsen, Haarlem, Haarlemmerliede, Driehuis, Spaarndam en Velserbroek? Betac Accountants en Belastingadviseurs is een innovatief en servicegericht bedrijf. Wij zijn meer dan 20 jaar actief in de regio Velsen. Betac Accountants en Belastingadviseurs is opgericht in 1998, waarna wij een bekend gezicht zijn geworden in Santpoort-Noord. In 2009 zijn we verhuisd naar ons moderne kantoor in het centrum van Velserbroek. Vanuit hier zijn wij in staat om u als ondernemer optimaal te bedienen.

Deskundigheid met een personal touch

Heeft u behoefte aan een specialist op het gebied van mediation, die u uiterst vakkundig begeleidt?

Klik hieronder voor de contactpagina van Betac Accountants en Belastingadviseurs uit Velserbroek.

U bent van harte welkom.

Met specialistische en betrokken groet,

Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.
Ster Bastion 105
1991 WB Velserbroek
Telefoon 023 513 2960

Lees hier hoe onze accountants en belastingadviseurs voor Velsen en omgeving u verder van dienst kunnen zijn. Of klik hier voor meer over onze dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy. Natuurlijk kunt u ook altijd kennismaken met een van onze mensen. Zij vertellen u graag meer over Betac en onze aanpak in een persoonlijk gesprek. Omdat persoonlijk contact belangrijk is. Klik hier voor de contactpagina van Betac Accountants en Belastingadviseurs uit Velserbroek.


Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2024 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.