Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Amsterdamse startup Framer heeft 24 miljoen dollar opgehaald

Gepubliceerd op 14 november 2018 in Blog

Afgelopen maandag (12 november) is bekend gemaakt dat Amsterdamse startup Framer een investering van 24 miljoen dollar heeft opgehaald.

De investering die Framer opgehaald heeft, is afkomstig van Atomico, een investeringsfonds van de oprichter van Skype. Koen Bok, een van de oprichters van Framer, liet aan het Financieel Dagblad weten dat Atomico goed bij de startup past omdat zij focussen op het snel laten groeien van Europese techbedrijven. Framer zal de investering gaan gebruiken om het platform uit te breiden en om nieuw personeel aan te nemen.

Wat is Framer?
Framer is een interactieve design tool voor applicaties en websites. De tool helpt ontwerpers bij het vormgeven van website en mobiele applicaties. Een voorbeeld van een bedrijf die Framer gebruikt heeft om een app te bouwen is Uber.

   

Waarom schrijven wij hierover?
Framer is een klant van Betac en wij hebben de investering op de voet gevolgd. Wij willen Koen Bok, Jorn van Dijk en hun team feliciteren en succes wensen met de uitbreiding en verdere ontwikkeling van de startup 🙂 !

 

Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al bijna 20 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2020 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.