Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Bijeenkomst HOS Erik Scherder

Gepubliceerd op 4 juli 2017 in Blog

Afgelopen maand vond op 20 juni 2017 in Het Kweekcafé in Haarlem het jubileumfeest van de Haarlemse Ondernemers Sociëteit plaats.

Voor het jubileum was Erik Scherder als spreker aanwezig. Erik Scherder, hoogleraar Klinische Neuropsychologie, is bekend van de Universiteit van Nederland en zijn enthousiaste optredens in De Wereld Draait Door. Vanuit Betac waren Arnaud en Ruben aanwezig bij de bijeenkomst.

Het Kweekcafé
Het Kweekcafé is een bijzonder café gelegen op het terrein van de voormalige stadskweektuin van Haarlem. Het hele stadspark, waar het café gelegen is, is duurzaam en dit is ook terug te zien in het café. Een groot deel van het café is gelegen in een enorme kas. Hierdoor zorgt de zon voor de warmte in het café en is er geen verwarming nodig (behalve in het kleine gebouw naast de kas). In het café wordt grotendeels gekookt met eigen gekweekte groenten. Tijdens de bijeenkomst vertelde een gastvrouw van het Kweekcafé dat zij zelfs een jurkje droeg wat gemaakt was van gerecycled materiaal (zie zwarte jurkje links op de foto J). Het Kweekcafé doet er dus echt alles aan om zo duurzaam mogelijk te zijn!

Foto duurzaam jurkje
Foto: Abeer Noechi (Mooi in Beeld)

Presentatie Erik Scherder
De presentatie van Erik Scherder stond in het teken van vitale hersenen en hoe je deze zelf kunt kweken. Zo is het volgens hem belangrijk dat je iedere dag 30 minuten achter elkaar beweegt, maar hierbij moet je het jezelf niet te makkelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan het fietsen in een hoge versnelling of stevig doorwandelen. Hierdoor gaat je hart harder werken en train je je hart. Verder vertelde Erik dat je je brein moet blijven prikkelen met uitdagingen. Hierdoor blijft je brein namelijk langer vitaal. Erik vertelde zijn verhaal vol enthousiasme, wist de zaal bij zijn presentatie te betrekken en wist op iedere vraag op een duidelijke en leuke manier antwoord te geven. Het was heel erg leuk om hem een keer ‘live’ mee te maken!

Foto: Abeer Noechi (Mooi in Beeld)

Borrel en diner
Na de presentatie was het tijd voor een aansluitende borrel en een heerlijk diner (de foto’s zeggen genoeg) waarbij iedereen in informele sfeer kon netwerken. Het 30e jubileum was volgens ons een groot succes!


Foto diner

Foto’s: Abeer Noechi (Mooi in Beeld)

Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2024 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.