Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

De Dam tot Damlopers van Betac

Gepubliceerd op 22 september 2017 in Blog

Op de derde zondag in september vindt in Amsterdam traditiegetrouw de Dam tot Damloop plaats. Dit jaar deden twee lopers van Betac mee aan de Dam tot Damloop: Lianne & Michiel.

Lianne
Lianne liep de 5 Engelse Mijl (ongeveer 8 kilometer). Voorafgaand aan de loop was Lianne flink aan het trainen. Omdat Lianne een doel had lukte het haar makkelijker om iedere keer te gaan trainen. Lianne had een eindtijd van 00:58:23.
Dam tot Dam loop LianneMichiel
Michiel liep de 10 Engelse mijl (ongeveer 16 kilometer). Van te voren heeft hij hard getraind, omdat hij zijn tijd van vorig jaar wilde verbeteren. Samen met zijn broer heeft Michiel de finish gehaald. Zijn eindtijd was 1:13:40 (of zoals hij het zelf zegt: ‘’Iets meer dan een uur.’’).

Dam tot Damloop Michiel
Michiel rechts en links zijn broer

Dit jaar liepen Lianne & Michiel afzonderlijk van elkaar. Misschien moeten we volgend jaar meedoen als team Betac 🙂 !?

Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2024 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.