Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Een nieuwe collega

Gepubliceerd op 5 maart 2019 in Blog

Op 1 januari is Laura begonnen met werken bij Betac (misschien heeft u haar al eens gesproken aan de telefoon). Aangezien er al twee maanden verstreken zijn sinds Laura is begonnen met werken bij Betac, is het hoog tijd om haar voor te stellen.

Even voorstellen
Laura is 41 en woont in Santpoort-Zuid. Voordat zij bij Betac kwam werken heeft zij ruim 20 jaar gewerkt op een deurwaarderskantoor in Hoofddorp. Laura werkt bij ons als assistent-accountant.

In haar vrije tijd is de grootste hobby van Laura haar paard. Dit is dan ook de reden dat wij haar speciaal voor dit blogbericht om een foto samen met haar paard gevraagd hebben 🙂 . Wij zijn blij met Laura als onze nieuwe collega en hopen dat zij een leuke tijd bij Betac tegemoet gaat!

Laura met haar paardDiensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al bijna 20 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2020 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.