Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Financial Times neemt meerderheidsbelang in TNW (The Next Web)

Gepubliceerd op 5 maart 2019 in Blog

Vandaag heeft TNW in een bericht op hun website bekend gemaakt dat de Financial Times een meerderheidsbelang in het bedrijf neemt.

TNW blijft onafhankelijk opereren en het management en de oprichters (Boris en Patrick) blijven de visie van het bedrijf doorvoeren.

Financial Times
De Financial Times, gevestigd in Londen, is een toonaangevende zakelijke nieuws organisatie. Daarnaast organiseert de Financial Times events (FT Live). De investering in TNW is de eerste strategische investering van de Financial Times op het Europese vasteland. Door de investering heeft de Financial Times meer bereik in de Europese tech community. Daarnaast verwacht het bedrijf synergie tussen TNW en FT Live.

The Next Web
The Next Web informeert, inspireert en verbind mensen die van tech houden door media (thenextweb.com), events (zoals The Next Web Event) en services. Daarnaast is het bedrijf verantwoordelijkheid voor het opzetten van TQ , een plek waar startups kunnen werken in Amsterdam.

Waarom schrijven wij hierover?
The Next Web is al lange tijd klant van Betac. Daarnaast vinden wij het leuk om positieve ontwikkelingen bij klanten te delen op onze blog.
 
Wij willen Boris, Patrick, Robert Jan en hun team feliciteren en succes wensen met de verdere ontwikkeling van het bedrijf :-)!

Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al bijna 20 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2023 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.