Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Health-tech startup Castor EDC heeft een grote investering opgehaald

Gepubliceerd op 3 juli 2018 in Blog

Op 2 juli 2018 heeft Derk Arts, de CEO van Castor EDC, in een persbericht bekend gemaakt dat zij in een Serie A-financieringsronde €5.3 miljoen euro opgehaald hebben. Met de investering wil Castor uitbreiden in de Verenigde Staten en doorgaan met de ontwikkeling van het platform.

Wat is Castor EDC?

Castor EDC (Electronic Data Capture) is een Nederlandse health-tech startup. Het platform stelt onderzoekers in staat om formulieren op te stellen om gegevens te verzamelen, samen te werken met collega’s, patiënten uit te nodigen voor vragenlijsten, gegevens te importeren, exporteren en analyseren in een beveiligde, compliant cloud-omgeving, zonder uitgebreide training of technische kennis.


Door onderzoekers te helpen bij het standaardiseren van hun gegevens met behulp van machine learning, krijgt Castor EDC de beschikking over de meest uitgebreide medische onderzoeksdataset ter wereld. “Dat zorgt ervoor dat de medische wereld veel sneller dan ooit tevoren mogelijke behandelingen voor ziektes kan ontdekken”, aldus oprichter Derk Arts.

Op de website van Castor zijn een aantal interessante case studies te vinden waarin het platform toegepast is.

Waarom schrijven wij hierover?
Castor is klant van Betac en wij hebben de investeringen op de voet gevolgd. Daarnaast vinden wij het altijd leuk als een klant goed nieuws te melden heeft J.

Betac wil Castor feliciteren met de opgehaalde investering en succes wensen met de verdere ontwikkeling van het platform!

Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2024 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.