Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Mountainbike clinic Rabobank IJmond

Gepubliceerd op 18 juli 2017 in Blog

Vorige week donderdag organiseerde Rabobank IJmond een mountainbike clinic in de Schoorlse duinen. Arnaud deed mee aan de clinic.

De clinic werd verzorgd door Robbert de Nijs en Bart Boogaard. Robbert de Nijs is professioneel mountainbiker en neemt deel aan verschillende wedstrijden in zowel binnen als buitenland. Bart Boogaard is mental coach bij het Habitat Mountainbike Team.

De clinic
De clinic vond plaats in de Schoorlse duinen. Deze omgeving leent zich perfect voor mountainbiken, er is namelijk een speciaal mountainbike parcours. Op dit parcours rijd je door dicht naaldbos en steile duinen. De Schoorlse Nok van 48(!) meter boven NAP was het hoogtepunt van het parcours.

Nadat de groep in tweeën gedeeld werd (beginners en gevorderden), was het tijd om te gaan mountainbiken! De groep van Arnaud werd geleid door Bart Boogaard. Tijdens de rit gaf Bart diverse tips en legde hij technieken uit om bijvoorbeeld het beste een steile berg op te rijden. Het mountainbiken ging Arnaud goed af (hij werd zelfs even teruggefloten omdat hij te snel ging 🙂 ). Na het mountainbiken werd de dag afgesloten met een lunch

Het was een sportieve, leuke dag, met een gezellige groep mensen.

Mountainbike clinic Rabobank IJmond

Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2024 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.