Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Opening nieuw pand Ultrapharma

Gepubliceerd op 19 juli 2019 in Blog

Op vrijdag 12 juli opende onze klant Ultrapharma hun nieuwe pand in Heiloo. Vanuit Betac waren Arnaud, Ilona, Sacha en Menno aanwezig bij de opening.

Wat doet Ultrapharma?
Ultrapharma levert verschillende onderdelen voor machines en installaties voor de biofarmaceutische -en voedsel industrie. Op dit moment is Ultrapharma de grootste leverancier van sanitaire seals in Europa. Daarnaast levert het bedrijf onder andere klemmen, verbindingsmechanismen en slangen. De missie van Ultrapharma is om de nummer 1 producent van pakking oplossingen te worden voor de biofarmaceutische -en voedsel industrie.

Het nieuwe pand
Het nieuwe pand van Ultrapharma staat in Heiloo (voorheen Heemskerk). Met de verhuizing wil het bedrijf verder groeien en de aanwezigheid in de markten waarin zij werken vergroten.

Wij willen Henk, Peter en alle werknemers  feliciteren met de opening van het nieuwe pand in Heiloo!Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al bijna 20 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2022 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.