Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Polarsteps bereikt mijlpaal en haalt grote investering op

Gepubliceerd op 16 januari 2019 in Blog

Vandaag heeft reisstartup Polarsteps in een persbericht bekendgemaakt dat zij de mijlpaal van 1 miljoen geregistreerde gebruikers bereikt hebben. Daarnaast hebben zij in hetzelfde persbericht bekendgemaakt dat zij een investering van 3 miljoen euro opgehaald hebben.

Een bijzondere dag dus voor Polarsteps 🎂 ! De nieuwe investering zal volgens het bedrijf voornamelijk gebruikt worden voor het doorontwikkelen van het product en uitbreiding van het team.

Wat is Polarsteps?
Polarsteps is een Nederlandse reisstartup die in 2015 werd opgericht. Middels een app kunnen gebruikers reizen vastleggen en deze delen met familie en vrienden. Daarnaast kunnen gebruikers ook inspiratie opdoen door bijzondere trips van anderen te bekijken. Zo is bijvoorbeeld momenteel een gebruiker bezig om met een oude ambulance 56 landen te bezoeken in 4 jaar tijd.

Waarom schrijven wij hierover?
Polarsteps is een klant van Betac en wij vinden het leuk om een blogbericht te wijden aan deze bijzondere mijlpaal en nieuwe investering. Wij willen het hele team van Polarsteps feliciteren en succes wensen met de verdere ontwikkeling.

Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al bijna 20 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2020 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.