Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Presentatie Scribbr in Tuschinski

Gepubliceerd op 21 maart 2019 in Blog

Op dit moment volgt Ruben de Master opleiding Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam. Voor een vak wat hij volgt tijdens zijn opleiding, krijgt hij regelmatig presentaties van bedrijven (o.a. Philips, L’Oréal, Heineken & Tony’s Chocolonely).

Het doel van deze presentaties is dat studenten een kijkje krijgen achter de schermen bij bedrijven. Zo vertellen bedrijven bijvoorbeeld hoe zij omgaan met digitalisering of hoe zij marketing campagnes opzetten. Daarnaast kunnen studenten vragen insturen en worden een aantal studenten uitgekozen om hun vraag te stellen. Toen Ruben keek naar de bedrijven die begin maart presentaties zouden geven, zag hij een bekende naam, namelijk onze klant Scribbr.

Wat is Scribbr?
Scribbr is een startup die studenten helpt bij het nakijken van hun scriptie of verslag. Hierbij wordt gekeken naar taal, rode draad van het verhaal en de structuur. Studenten kunnen hun scriptie of verslag uploaden, kiezen een deadline waarin zij het nagekeken willen hebben en geven probleem gebieden aan. Vervolgens ontvangen zij binnen de gekozen deadline hun nagekeken scriptie of verslag terug.  De missie van Scribbr is: ‘’Afstuderen zonder zorgen’’.

De presentatie
De presentatie werd gegeven door Luca Corrieri. Luca is verantwoordelijk voor de Duitse tak van het bedrijf. Tijdens de presentatie vertelde Luca hoe het bedrijf content marketing inzet om het bedrijf te laten groeien. Bij content marketing worden informatieve teksten (content) gemaakt en verspreid. Bij het schrijven van de teksten let Scribbr op de onderwerpen waar studenten veel vragen over hebben en waar veel naar wordt gezocht op Google. Al deze teksten verzamelt Scribbr in hun Knowledge base.

Door kwalitatief goede teksten te schrijven en plaatsen, krijgt Scribbr een hoge positie in Google en zijn zij beter vindbaar. Enerzijds helpt het bedrijf op deze manier studenten gratis met vragen die zij hebben en anderzijds bereiken zij studenten die mogelijk gebruik willen maken van hun nakijkservice.

Naast de informatieve teksten voor studenten, bereikt Scribbr ook studenten door een gratis plagiaat checker en een gratis APA Generator aan te bieden. Met deze tools weten studenten zeker dat zij geen plagiaat plegen en op de juiste manier hun bronnen vermelden. De presentatie werd afgesloten met een aantal vragen van studenten. Al met al een leerzame presentatie met handige tips, aldus Ruben :-).

Waarom schrijven wij hierover?
Scribbr is vanaf het begin klant bij Betac. Wij vinden het altijd leuk om klanten tegen te komen in ons dagelijks leven, zoals nu tijdens de opleiding van Ruben, en besloten hier een blogbericht aan te wijden. Wij wensen Scribbr veel succes met de verdere ontwikkeling van het bedrijf en zijn benieuwd naar welke landen zijn nog meer zullen uitbreiden.


Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al bijna 20 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2020 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.