Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Recypack B.V. toegevoegd aan Horizontaal Toezicht

Gepubliceerd op 24 november 2017 in Blog

Afgelopen week tekende Recypack B.V. uit Haarlem de verklaring Horizontaal Toezicht.  In dit blogbericht leggen wij uit wat dit precies is.

Wat is Recypack?
Recypack is een vooruitstrevende groothandelaar van kwaliteitsverpakkingen. Recypack is dagelijks bezig met het bedenken, ontwikkelen en verbeteren van slimmere en duurzamere verpakkingen en verpakkingsoplossingen die de klant voordeel opleveren. Daarnaast is het milieu voor Recypack erg belangrijk. Zo streven zij ernaar binnenkort CO2-neutraal te worden hiervoor zullen zij bijvoorbeeld zonnepanelen plaatsen op het dak van het magazijn in Haarlem.

Wat is Horizontaal Toezicht?
Horizontaal Toezicht zal niet voor iedereen bekend zijn en daarom leggen wij het in dit blogbericht uit.

Normaal gesproken controleert de Belastingdienst pas nadat een aangifte ingediend is of de gegevens kloppen en bepaald de Belastingdienst achteraf de hoogte van de aanslag. Betac werkt samen met de Belastingdienst op basis van vooraf overeengekomen normen. Hierdoor kan de Belastingdienst de aangiften sneller verwerken en kunnen wij vooraf aan de klant aangeven welke aanslagen de klant kan verwachten. Dit geldt alleen voor klanten die onder Horizontaal Toezicht staan.

De voordelen van Horizontaal Toezicht zijn:

  • 1 aanspreekpunt bij de Belastingdienst
  • sneller zekerheid over de aanslag
  • aangepast toezicht, bijvoorbeeld bij controles en vragenbrieven

Kortom, wij zijn erg blij dat wij Horizontaal Toezicht kunnen toepassen. Het werkt prettig voor de klant en geeft bovendien rust in financiële zaken.

De ondertekening
Betac is zeer trots op het bereiken van de Horizontale Toezicht status van Recypack. Ook zijn wij trots op alle positieve ontwikkelingen welke het afgelopen jaar door Recypack zijn bereikt op financieel gebied en op het gebied van duurzaamheid.

Recypack Horizontaal Toezicht

Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2024 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.