Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Restaurant Bordewijk

Gepubliceerd op 31 augustus 2018 in Blog

Op 22 oktober aanstaande zal restaurant Bordewijk in Amsterdam van onze klant Wil en Klaartje Demandt worden overgenomen.

Wij hebben de verkoop van het restaurant van dichtbij meegemaakt en het leek ons leuk om een blogbericht aan het restaurant te wijden.

In 1985 is Bordewijk gestart op de Noordermarkt in Amsterdam. Bordewijk is een bekende naam in de Amsterdamse culinaire wereld. Voor chef kok Wil is eenvoud in zijn gerechten belangrijk. Zo serveert hij maximaal 3 of 4 ingrediënten op een bord. Geen schilderijen maar kwalitatief goed eten, is het succes van Bordewijk.

De onderhandelingen
Tijdens de onderhandelingen waren een aantal dingen belangrijk. Het pand van Bordewijk moest bezet blijven door een restaurant. Daarnaast was het belangrijk dat het bestaande personeel bij het nieuwe restaurant kon blijven werken. Dit is naar tevredenheid gelukt.

Naar verwachting zal medio december 2018 het nieuwe restaurant van de nieuwe eigenaren worden geopend.

Felicitaties
Wij feliciteren Wil en Klaartje met de verkoop en zijn in afwachting van het eerste culinaire boek.

Foto van Restaurant Bordewijk

Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2024 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.