Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Studieperikelen

Gepubliceerd op 13 april 2017 in Blog

Afgelopen dinsdag was het bij Betac twee keer raak Michiel voltooide zijn praktijkopleiding lonen en Ruben kreeg zijn Bachelor Communicatiewetenschap uitgereikt.

Michiel en Cheun Yu zullen na het afscheid van Ans in juni de loonverwerking en advisering voor hun rekening nemen, het is dus een nuttige investering 🙂 .

Ruben gebruikt zijn kennis door ervoor te zorgen dat onze communicatie goed is geregeld. De vernieuwde website en de blog komen uit zijn koker.

Is het hiermee dan klaar? Nee zeker niet; beiden zijn al bezig met stappen voor een vervolgopleiding, voor Ruben zal dit een master worden aan de UvA.

Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al bijna 20 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2020 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.