Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

The Next Web Conference 2019

Gepubliceerd op 20 mei 2019 in Blog

Begin mei (9 en 10 mei) vond in Amsterdam de 14e editie van het technologiefestival The Next Web Conference (TNW Conference) plaats. Vanuit Betac was Guus aanwezig bij het event.

Het event
Tijdens het event werden verschillende presentaties gehouden door leiders van grote en toonaangevende tech bedrijven. Een van de populairste sprekers dit jaar was Guy Kawasaki. Guy Kawasaki is een bekend persoon in Silicon Valley en was een van de oorspronkelijke werknemers van Apple, waar hij verantwoordelijk was voor de marketing van het bedrijf. Naast de presentaties werden er workshops gegeven en was er veel ruimte om te netwerken.

Normaal gesproken werd het event gehouden in het Westerpark in Amsterdam. Dit jaar werd het event voor het eerst op de NDSM Werf in Amsterdam gehouden. Hierdoor was er meer ruimte en was er zelfs plaats voor een reuzenrad.

Startups
Op TNW Conference is speciaal ruimte gemaakt voor startups. Zo wordt er tijdens de conferentie een speciaal startup programma aangeboden. Startups kunnen op de conferentie investeerders, mentoren, bedrijven of media ontmoeten en zo hun startup naar het volgende niveau tillen. Bij Betac hebben wij verschillende startups als klant en veel van hen waren dit jaar aanwezig bij de conferentie. Guus heeft zelfs een aantal klanten gespot op het podium waar zij vertelde over hun startup 🙂 .

TNW Conference 2020
Inmiddels is TNW Conference aangekondigd voor 2020. Het event zal dan plaatsvinden op 11 en 12 juni op de NDSM werf in Amsterdam. Uiteraard zal Guus ook in 2020 weer aanwezig zijn op het event!

Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al bijna 20 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2020 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.