Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Verjaardag Estu

Gepubliceerd op 16 januari 2018 in Blog

Wanneer iemand jarig is bij Betac kopen wij met z’n allen een cadeautje en trakteert de jarige op een taartje. Afgelopen zaterdag (13 januari) was Estu jarig, tijd voor een taartje dus!?

Geen taartje, maar wat dan wel?
Het is inmiddels eigenlijk al traditie. Wanneer Estu jarig is, trakteert zij ons niet op een taartje maar stelt zij voor om voor ons te koken. Estu kan namelijk heerlijke Indonesische gerechten klaarmaken.

Familierecept?
Wij hebben gevraagd aan Estu hoe zij geleerd heeft om deze gerechten te maken. Wij verwachtten dat het een familierecept is omdat het elke keer zo lekker is. Volgens Estu is het geen familierecept en zoekt zij via internet hoe zij alle gerechten moet klaarmaken. Het maakt eigenlijk niet uit hoe Estu aan de recepten komt. Het lukt haar namelijk iedere keer om een lekkere lunch te verzorgen 🙂 !

         

 

Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al bijna 20 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2019 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.