Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Wokken voor afscheid Ans

Gepubliceerd op 13 juni 2017 in Blog

Afgelopen donderdag (8 juni 2017) zijn wij uit eten geweest voor het afscheid van Ans. Ans is namelijk op 7 juni 2017 met pensioen gegaan en daar hoort natuurlijk een afscheidsetentje bij!

14 jaar bij Betac
In december 2016 heeft Ans haar 14 jarige jubileum bij Betac gevierd. Met 14 jaar op de teller is Ans het langst in dienst geweest bij Betac. De afgelopen weken heeft Ans haar werkzaamheden overgedragen aan Cheun en Michiel en zij zullen vanaf nu de loonadministratie verzorgen.

De eerste dag met pensioen
Tijdens het eten hebben wij aan Ans gevraagd hoe het voelt om écht met pensioen te zijn. Ans zei dat de eerste dag eigenlijk net voelde als een vrije dag die je zo nu en dan ook gewoon tijdens je werk opneemt.

Wat gaat Ans doen met haar vrije tijd?
In haar vrije tijd was Ans al vaak in haar volkstuin te vinden. Nu zij extra tijd heeft zal zij hier vanzelfsprekend nog meer te vinden zijn. Ans gaf ook aan dat zij meer naar haar moeder toe wil gaan en haar meer wil helpen met het huishouden. Verder heeft zij nu meer tijd om bij haar zoon en kleinkind op bezoek te gaan.

Namens iedereen van Betac willen wij Ans bedanken voor de samenwerking en hopen wij dat Ans zal genieten van haar vrije tijd.

Foto wokken Cheun, Ans, Ilona, Ruben & Arnaud
Van links naar rechts: Cheun, Ans, Ilona, Ruben & Arnaud

 

Foto wokken Ingrid, Michiel, Menno & Guus
Van links naar rechts: Ingrid, Michiel, Menno & Guus

 

Foto wokken Menno
Voor het eerst in het blog: eindelijk een duidelijke foto van Menno 🙂 !

Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2024 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.