Persoonlijk & Betrokken

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers op financieel en fiscaal gebied

Onze benadering is zakelijk maar nooit afstandelijk.
Wij vinden de personal touch en betrokkenheid bij onze klanten essentieel.

Ontdek onze diensten >

Kom in actie bij betalingsachterstand coronabelastingschulden

Gepubliceerd op 20 november 2023 in Nieuws

De Belastingdienst zond de afgelopen tijd weer brieven aan ongeveer 30.000 ondernemers met een betalingsachterstand op hun coronabelastingschulden. Heeft u zo’n brief ontvangen, zorg dan dat u snel in actie komt!

Betalingsregeling coronabelastingschulden

Overheid

Tijdens de coronacrisis kon u ervoor kiezen om de betaling van uw belastingschulden tijdelijk uit te stellen. Vanaf oktober 2022 moet u echter maandelijks aflossen op deze belastingschulden. Loopt u achter op deze aflossing en/of zijn er nieuwe belastingschulden ontstaan? Dan heeft u van de Belastingdienst een brief ontvangen.

Intrekking betalingsregeling

In de brief kondigt de Belastingdienst aan uw betalingsregeling in te trekken als u niet vóór 2 december 2023 uw achterstanden inloopt. Kom daarom snel in actie en voorkom daarmee intrekking van uw betalingsregeling. Als de Belastingdienst daartoe overgaat, moet u namelijk in één keer de hele belastingschuld terugbetalen.

Let op! Heeft u een brief van de Belastingdienst ontvangen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen we dan beoordelen welke mogelijkheden u nog heeft.

Diensten

Bij Betac Accountants nemen wij u zorgen over financiële zaken uit handen. Wij bieden ondersteuning en adviseren u. Benieuwd naar onze diensten?

Lees meer >

Specialismen

Voor bepaalde onderwerpen is specialistische kennis nodig. Daarom bieden wij bij Betac naast algemene accountancy diensten ook specialismen aan.

Lees meer >

Over ons

Betac Accountants verzorgt al meer dan 25 jaar alle werkzaamheden op het gebied van accountancy. Wij bedienen elke klant vanuit professionaliteit en deskundigheid.

Lees meer >

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws

© 2023 Betac Accountants en Belastingadviseurs B.V.